Thas helg!

Ja, helgen avslutades med relativt bra betyg, relativt bakis, och de har festats och inte sovits ett skit i princip. Därav sitter jag just nu i skrivande stund på ett tåg påväg till Malmö helt jävla fucking förstörd! Känns som någon kört en jordborr brevid mig i 79 timmar, fan vad jag är trött.
R har åkt till Öland en runda till och kommer tråkigt nog inte ner förens på tisdag. 

Fredags 18/10- Jag inväntade R som kom vid 16 tiden, sedan var de bara att tralla hem och svirra om för att sedan gå över innegården till syskonen för att festa. Det blev en bra kväll med dem allra bästa och även en del randoms. Var en väldigt kort sväng på Sports (värdelöst). Men sen fortsatte vi festa hemma och trallade väl hem vid 3 o somnade vid 6 tiden.

Lördag 18/10 - Jag och baby tog sovmorgon och myste i soffan till Modern family. Sen var de bara att hoppa i party outfiten igen, R drog till Campus och jag till Robert & c.o. Det blev en bra och konstig kväll som de brukar bli. Fest, fylla, sång , dans, kärlek, intriger etc. Mycket på en kväll men den var lyckad över lag! Var ute en runda på Sports och dansade vilket förvånansvärt faktiskt var väldigt roligt, ja de blir ju vad man gör det till. Sedan bar de av tillbaka till Bergsnäs där vi efterfestade till 4 tiden. Sedan traskade jag och baby hem och somnade typ vid 8 (!!!!!!) så ja, är jävligt sliten. 

Idag blev de att försöka komma ihåg att andas och äta lite Kina mat med mamma och Micke som kom hem från Tyskland sedan sätta sig på detta ruggiga tåg jag nu sitter i. Sliten som bara den. 

Nu ska jag sova lite så att jag kommer fram någon jäkla gång! 




Hörs sen!

Xo
/E

RSS 2.0